Trier

Hej,

Nu har vi äntligen lyckats ta oss över gränsen till Tyskland. Tyvärr innebär det att jag måste fixa nytt simkort till iPaden innan jag kan blogga med någon schwung igen. Till dess blir det nog en liten paus med bloggen.

Ha det bra!
Eva

Det här inlägget postades i 2012 Korsika - Duisburg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trier

 1. Josefina skriver:

  Hej!! Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har läst 🙂 Roligt att ni la upp massa bilder, man får en annan bild av det hela då. Hur lång tid räknar ni med att det tar genom Tyskland nu då? Här är det rätt lugnt på hemmaplan, otroligt varm helg. Ni får ta o komma hem snart så man kan gå ut på lite turer i Bagis-skogen! Äter ni fortfarande god mat?? Ha det fint! Kram och hej

 2. pukitis skriver:

  Hej,

  Ja, det är inte utan att hemlängtan sätter in – gärna bagisskogen! Vi hoppas på Travemunde om två vecor, och sedan knappt två veckor upp till Stockholm. Ska försöka fixa lite fler bilder, men det blir lätt krångel med dem …

  Nu äter vi enklare, bastantare mat, men vinet är fortsatt gott. Vi vårdar även dina flaskor, och har packat dem ordentligt tillsammans med Alexanders flaskor.

  Kramar!
  E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *