LInköpings centralstation

Hej,

Nu sitter vi och väntar på tåget till Stockholm. På måndag börjar vi jobba igen. Upptagningen i Tyskland drog ut på tiden, så vi lämnade båten i vattnet och åkte till landet i stället. Både jag och L tröttnade till slut på att hänga i Duisburg och vänta på att något skulle hända och när firman vi anlitar sa att de kunde bogsera och ta upp båten utan att vi var med bokade vi snabbt en biljett hem. Nästa helg åker vi ner igen för att fixa några sista saker och kolla att allt är OK med båten inför vintern.

Nu har vi haft ett par sköna dagar på landet tillsammans med Hampus, och nu känns det skönt att snart vara tillbaka i stan, sova i världens bästa säng och njuta av enkla faciltiter som diskmaskin och en bra dusch. Ska också bli roligt att börja jobba igen, det känns som om vi har en händelserik höst framför oss. Och nästa sommar får vi hoppas att vi kan fortsätta färden hemåt.

Kramar!
Eva

Det här inlägget postades i 2012 Korsika - Duisburg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *