Oskarshamn

Hej,

Nu har vi kommit till Oskarshamn, där Lennart har stor släkt. I kväll har vi haft besök av en av hans mostrar, Ing-Marie. I morgon hoppas vi hinna träffa fler släktingar. Och i morgon kväll kommer Hampus hit, för att segla med oss en bit.

Nu är det sent, klockan är nära midnatt, och det är dags att gå och sova. Men precis intill oss pågår en riktig sommarfest där de dansar till ABBA och Tomas Ledin hela natten lång, så vi får se hur det går med sovandet …

Vi har i alla fall haft en fantastiskt fin dag med medvindssegling och glittrande vatten, så jag är både på bra humör och behagligt trött – det blir nog inte  så svårt att somna ändå.

Gonatt!
Eva

Det här inlägget postades i 2013 Duisburg – Stockholm, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *