Förtöjda i hemmahamnen!

Hej,

Nu har vi faktiskt, på riktigt, knutit fast oss i hemmahamnen. Mamma kom ner och hälsade oss välkomna och vi firade med champagne, Det var bra, och skönt att någon faktiskt kom ner och hälsade oss välkomna.

Det känns helt otroligt att vi är hemma nu. Nu är det jag som har en liten glädjetår i ögonvrån, samtidigt som tanken svindlar när jag tänker på hur långt vi rest. Vi har också haft allt fokus på att få hem båten. Nu vet jag inte vad som ska hända. Jag vet bara att vi har tusen tankar om saker vi vill fixa på båten. Och också lite tankar om vart vi vill resa nästa gång. En sak är klar, det är resa man ska göra med denna båt, och nu har vi fixat med den så den funkar ganska bra. Det vore dumt att inte fortsätta resa med den.

Men allra först ska jag sova i världens skönaste säng med de vita, rena, sträva lakanen och dusha i världens bästa dusch. Och ta hand om båten och se till att den har det bra i hemmahamnen, så man kan gå till jobbet i lugn och ro på måndag.

Hälsningar
Eva

Det här inlägget postades i 2013 Duisburg – Stockholm, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *