Karlskrona, och vidare!

Vi kom fram till Karlskrona efter en jättefin segling i södra Kalmar sund. Har nu slappat och lyssnat på master som tjuter hela fredagen. Hälsat på Rosenblom, promenerat och sprungit runt flera öar har vi också hunnit med. Mikael har pedagogiskt förklarat kortspelet Gurka. Så grundligt att vi elever överglänser vår läromästare gång på gång. Nu har i tur och ordning Hampus, Eva och Lennart vunnit var sin omgång. Månne det vara Mikaels tur härnäst?

Rügen eller ens Bornholm känns tyvärr mer och mer avlägset. Nu har dom utlovat vindar på upp mot 18 m/s i medelvind kring Bornholm. Förstås mer i byarna. Nåja, semestern har ju nästan precis börjat, så än finns det tid…

I morgon lördag tänker vi försiktigt smyga längs Blekinges inre farvatten. Kanske ända till Karlshamn?

/Lennart

Det här inlägget postades i 2014 Östersjön, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *