Lauterhorn

Hej,

Nu är vi på plats i den lilla hamnen på Fårö. Här är fullt med båtar, så vi fick ligga på svaj en stund i väntan på plats. Men nu har vi trixat in oss och lagt oss utanpå en stor motorbåt. Det är lite trångt, men det går. Nu upptäcksfärd.

E

Det här inlägget postades i 2016 Östersjön, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lauterhorn

 1. AKFurhoff skriver:

  Hej!
  Trevligt att ankarplats är på plats. Vi har det varmt, t o m i vattnet. Jag jobbar med fönstren åt sjön, ett vitt o de tre små i källaren kvar. Inte så jobbigt som jagbtrodde, eftersom Johan tagit med sin slipmaskin, underbar! Johan gör diverse nyttigheter i parken, lagar mat samt går långa skogspromenaer o är den enda i trakten som hittar svamp. Den stora avverkningen har vi inte sett till, men vi har konstaterat att tre av våra träd är felaktigt märkta, de står på vår mark, inte allmänningens. Ska ta upp det med allmänningens man på måndag när Eva Ws väg har årsmöte. Kommer nog att kräva en vissdiplomatisk finess.
  Ha det fortsatt bra, o många hälsningar fr J oAK

  • pukitis skriver:

   Hej, kommentaren dröjde eftersom vi är tvungna att godkänna den första kommentaren du skriver. I fortsättningen kommer de publiceras direkt. Försökte radera din andra kommentar eftersom det var samma innehåll. Skönt höra att ni har det bra! /Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *