Framme i Kuivastu

Hej,

Nu är vi framme i Kuivastu. Här samlas nu båtar och knyter fast sig i väntan på morgondagen, då det kommer att blåsa och regna rejält. Vi har fått en ficka med sidvind, vilket känns lite sådär, men enligt hamnkaptenen är det en bra plats, så vi litar på det. Vi kommer med säkerhet stanna här i morgon och vaka över förtöjningarna, om väderprognosen håller vad den lovar.

Detta är annars ett färjeläge, och det finns inte så mycket mer att se och göra.

Vi hade sol och lugnt väder, medvind, hit. Vi seglade med gennakern. Över land låg hela tiden ett stort moln som verkade ge mycket regn över land.

I hamnen här ligger en stor båt som seglat från Hongkong, vilket känns imponerande.

Kramar!

Eva

Det här inlägget postades i 2016 Östersjön, Resor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Framme i Kuivastu

 1. AKFurhoff skriver:

  Hej!
  Jätteroligt med beskrivningen av besöket i Lettland! Fina bilder också. Här är det lugnt o skönt. Fönstrerna är klara, o skogis godkände min uppfattning om var tomtgränsen går, o ändrade märkningen av träden på stående fot, skönt. Jag har skurat dass och även dess matta. Den senare tålde det dåligt, så nu ligger den o torkar på skullet inför transport till tippen. Jag ska försöka hitta en liten tålig plastmatta i sobra färger nästa gång jag är i Linköpin. Jag har träffat alla Eva Ws barn o barnbarbn de sista dagarna, däribland Martins lilla dotter Fredrika, kallaf Gullet, 9 månader. Johan kommer hit över helgen, o på lördag ska jag utfodra Ev w o Arne. Hoppad kunna övertala johan att plocka hallon till dessert.
  Ha det så bra i fortsättning också!
  Kram
  AK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *