Mariehamn

Hej, Tyvärr blåste det lite för mycket och lite för mycket emot för att vi skulle vilja försöka ta oss över till Sverige. I morgon ska det blåsa kuling och det ska hålla på ett par dagar tror jag. Vi hade tänkt försöka smita över innan kulingen, men det kändes som sagt inte bra när vi väl var där ute och kände på vinden och vågorna. Nu blir det nog så att vi stannar i Mariehamn tills detta blåst över, och sedan antar jag att vi får gå ganska rakt hem. Bra i alla fall med en trygg hamn med alla faciliteter när det ska blåsa, regna och åska. Hörde att kulingen här beror på ett litet högtryck i Sverige. Höjde inte humöret direkt ... Eva
Det här inlägget postades i 2016 Östersjön, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *