Vällinge

Första semesterdagen. Vi har tagit oss till ÅSS klubbholme Vällinge i Mälaren. Installerar oss i båten. Allt fungerar bra. Lugnt, lite grått väder. Hoppas på en bra semester! I går var Jossan, Hampus och A-K i båten och sa Hej då. I morgon hoppas vi besöka Lotta och Ludde på Lisö. Sedan söder ut mot Tyskland och Holland. Eva
Det här inlägget postades i 2017 Stockholm - Amsterdam. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vällinge

 1. Eftersom jag inte visste när ni skulle lägga ut, så passar jag på att sälja hej då och ha en jättetrevlig seglats!Kramar.

  • pukitis skriver:

   Viset inte riktigt själva vilken dag det skulle bli. Men vi kom iväg på lördagen.
   Ha nu en riktigt skön sommar själv.
   Kram från oss båda!

 2. AK skriver:

  Igår kom det en stor svärm med kajor och parkerade sig på taket till Bofills båge. Och idag är de kvar, och städar upp efter alla lunchätare i parken. Fatbursparken har blivit en kajplats (dåligt, men man får använda de idéer som behagar komma)
  Hoppas vädret bättrar på sig, så ni får en skön segling!
  AK

  • pukitis skriver:

   Låter väl annars bra med en städpatrull 😉
   Vädret har varit helt ok över oss än så länge, även on vinden inte var med oss i går.
   /Lennart

 3. AK skriver:

  Jag tycker mycket om kajor, och att är glad att de är här, smarta, sällskapliga, sanslösa luftakrobater. Det enda som bekymrar mig är att sommaren redan är så långt kommen att deras ungar kan flyga. Men de är väl försigkomna.
  AK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *