På väg mot Kiel

Hej, Nu ska vi snart hämta Jossan vid tåget. Sedan åker vi direkt till Kielkanalen härifrån Nakskov. Känns nervöst, trots att det ska bli ganska lugnt väder. Men en del vind kan det bli, i värsta fall emot. Dock små vågor här i Kieler bucht. Snart kanalen och tidvatten. Känns inte som om vi har koll på detta alls, pluggade på lite igår kväll. Men man förstår nog inte förrän man är där och vattnet strömmar och försvinner. Två bra saker i alla fall: Lennart har gått utsjöskepparkursen och har i alla fall en gång för länge sedan lärt sig tidvattensteorin, och vi har gått på floderna, så vi har tränat lite på att manövrera i strömt vatten. Vi hörs! Eva

Vi pluggar tidvatten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *