Wangerooge

Hej,

Nu är vi på vår första frisiska ö, Wangerooge. Vi har motoriserat hit på en Nordsjö med stora dyningar och tidvattensströmmar, precis intill fartygsleden.

Själva Wangerooge är ett tyskt, sandigt semesterparadis. I morgon stannar vi här och satsar på en dag vid stranden. Här på ön går ett tåg från hamnen till staden, så det känns ju givet att ta det in till byn i morgon.

Härifrån kommer säkert många fina bilder så småningom. Nu är vi bara glada att vi lyckades pricka högvattnet, ta oss över grunden till en jättebra brygga. Nu väntar tyskt öl och pasta, sedan upptäcksfärd bland dynerna.

Eva

Det här inlägget postades i 2017 Stockholm - Amsterdam, Resor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Wangerooge

  1. Britt-Marie Pukitis skriver:

    Härligt, ni verkar ha det omväxlande på Nordsjön: klädsim, tidvatten, dyningar, tågresor dessutom förmodar jag att
    Jossan får lite praktik.Igår efter boulen hade vi ”rollatorrace” till Holmen, där vi grillade o hade en riktig solskensdag. På kvällen kom Robban hit för ett par dgr, då låg jag på soffan o sov utan att ha packat upp. Det tar på krafterna att förlusta sej! Många kramar så det räcker till alla tre!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *