Cherbourg 4

Inte så mycket har hänt idag. Vi har städat klart och kommit i ordning inne i båten. Lugnt väder. I bland fälls lite droppar ut i luften, även när solen är framme, men men mest bara behagligt väder och lugna vindar. Även när det är fint väder regnar det lite här …

Det har varit lugnt och tyst runtomkring oss på varvet. Vi har packat upp våra ryggor och installerat oss. I morgon väntar storhandling på Carrefour och så kommer Alexander.

Vi går nog till stora Carrefour, som är en trevlig butik. Frankrikes svar på ICA Maxi, men lite de luxe. Se bilderna jag tog förra gången vi var där. På vinbilden syns inte skyltarna så bra, men det finns olika hyllor för vin från olika delar av Frankrike, och så en hylla för andra länder, så man kan säga att fokus är på franska viner 🙂

/E

Det här inlägget postades i 2019 Cherbourg-Stockholm, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *