Simrishamn

Hej,

Nu har vi sovit och ätit och gått en liten sväng i Simrishamn, som är en väldigt fin liten stad. Det är skönt att vara tillbaka i Sverige efter fem veckor utomlands. Skönt att förstå vad folk säger, förstå kulturen och bara veta hur allt funkar.

Nu har också vädret lugnat sig, så vi fortsätter redan i natt. Lämnar Simrishamn vid 22-tiden, korsar Hanöbukten och räknar med att passera Utklippan vid 9-tiden i morgon bitti. Om vi är väldigt trötta går vi kanske in där, men huvudplanen är att fortsätta till Kalmar och då kommer vi nog fram vid 18-19-tiden i morgon kväll. Sedan stannar vi nog någon dag där.

Vi räknar med att få en lugn färd över Hanöbukten i natt, med motorgång. Det vore skönt, då blir det lättare att sova. I Kalmarsund sedan ser det ut att kunna bli en fin dagssegling.

Vi hörs!

Eva

Borta bra, men hemma bäst.
Fina Simrishamn!
Nu har de här molnen dragit bort och himlen ljusnar – dags för oss att lämna Simrishamn för den här gången.
Det här inlägget postades i 2019 Cherbourg-Stockholm, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *